KONGRES MIĘSNY: Czy branża spożywcza wyjdzie z kryzysu silniejsza? - Debata

 

Debata pod patronatem Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP

- Współpraca czy konsolidacja? Strategie relacji pomiędzy producentami i przetwórcami

- Budowanie wartości dla konsumentów mięsa i wędlin

- Gaz, prąd i paliwa a bezpieczeństwo dostaw produktów mięsnych

- Wzrost kosztów produkcji. Jak poprawić konkurencyjność branży?

Moderator:

• Łukasz Rawa, Redaktor magazynu „Wiadomości Handlowe” oraz portalu

wiadomoscihandlowe.pl

Paneliści:

• Henryk Amanowicz, Prezes Zakładów Mięsnych Dobrosławów

• Mirosław Możdżeń, CEO, Ubojnia Zwierząt Robert Rytel

• Dariusz Niebieszczański, członek zarządu ZM Niebieszczańscy

• Tomasz Parzybut, Prezes Zarządu, SRW RP

• Marcin Wroński, z-ca Dyrektora Generalnego, Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa