Debata pod patronatem Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP
– Współpraca czy konsolidacja? Strategie relacji pomiędzy producentami i przetwórcami
– Budowanie wartości dla konsumentów mięsa i wędlin
– Gaz, prąd i paliwa a bezpieczeństwo dostaw produktów mięsnych
– Wzrost kosztów produkcji. Jak poprawić konkurencyjność branży?
Moderator:
• Łukasz Rawa, Redaktor magazynu „Wiadomości Handlowe” oraz portalu
wiadomoscihandlowe.pl
Paneliści:
• Henryk Amanowicz, Prezes Zakładów Mięsnych Dobrosławów
• Mirosław Możdżeń, CEO, Ubojnia Zwierząt Robert Rytel
• Dariusz Niebieszczański, członek zarządu ZM Niebieszczańscy
• Tomasz Parzybut, Prezes Zarządu, SRW RP
• Marcin Wroński, z-ca Dyrektora Generalnego, Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa